Stinas Hemhjälp är ett familjeföretag som utför städning till såväl företag som privatpersoner i Skåne. För oss är det viktigt att alltid sträva efter att ha en god kontakt med dig som kund vilket också avspeglar sig i sättet vi arbetar på. Pålitlighet och noggrannhet är våra ledord och vårt mål är att du som kund ska bli nöjd!

Våra kunders åsikter har en stor betydelse, vi ser därför till att arbeta på ett sätt som får våra kunder att känna förtroende för våra anställda samtidigt att som vi ser till att leverera den bästa städkvaliteten för ditt hem eller företag och vi har lång erfarenhet, utbildad personal och är försäkrade ifall olyckan skulle vara framme.

Företaget grundades 2016 och har sedan dess utfört tjänster för både företag och privatpersoner. Vi erbjuder allt från hushållsnära tjänster, och trappstädning till kontorsstädning, grovstädning.

Vi är övertygade om att ett väl och noggrant utfört arbete samt pålitlig, trevlig och serviceinriktad personal i slutändan leder till att du som kund blir nöjd. Med många goda referenser har detta koncept visat sig vara framgångsrikt.

Behöver du hjälp med att regelbundet städa ditt hem? Vi anpassar oss efter dina behov och kan städa varje vecka, varannan vecka eller när du så själv önskar. Vi hjälper dig att städa hemmets samtliga ytor.

Stinas Hemhjälp AB © 2016 - 2024